• Obnovljeno
DSY-0: 2 od 25.5 mpa Prenosni Električnog Voda Testiranje Pumpu

DSY-0: 2 od 25.5 mpa Prenosni Električnog Voda Testiranje Pumpu

Rating 
KM 165.00

Na skladištu
U trgovini


DSY-0 : 2 od 25.5 mpa Prenosni Električnog Voda Testiranje Pumpu
Upute za upotrebu :
1. Pripremne posao
2.Poveži uvali cijev, vodovod, visokog pritiska cijev, posebno unos crijevo, visokog pritiska cijev mora čekati čvrsto povezani sa brtvljenje poludela, stegnuti pritisak olakšanje ventil u isto vrijeme, zar ne dozvoljava voda iz različitih zajednički curenja.
2.Opusti pritisak prilagođavam dugme (to je, pritisak se regulišu ventila, u nastavku isto) u slučaju uspon pritiska odmah nakon stroj da pokrene mašinu štete.
3.Hoćeš filter povezan sa uvali cijev, i onda će filter i vratiti cijev u isto tenk ili drugi može da se koristi za čišćenje kontejnere, kao što kantu vode.
4.Drži vodu tenk (cijev) čist, moraju koristiti čiste vode.
5.Cijevi i pritisak će biti prvi kontejner pun vode, iz zraka, rame uz rame.
Operacija način :
-Iz provjeriti da li veza je čvrsto, u isto vrijeme, potvrditi pritisak prilagođavam kvaku je na slobodi, ako već idemo, možeš da otvoriš prekidač za struju, počne da se okreće na napajanje operaciju.
Napomena : kako poboljšati efikasnosti i zaštititi mašinu, ispred čizmu pumpa, predlažem da je bolje da se hrani red da se pridruži mala količina vode u tijelo pumpu
-Osigurati da prosuo vodu kroz vratiti cijev protok nazad u rezervoar vode, ako ne i u prikazanom voda teče kroz vratiti cev u rezervoar, molim te, prestani, sa uvali cijev naspi malo vode u pumpu tijelo, kako da izbjegnemo štetu mašina prazan hod.
-Nakon pokretanja, vrati cijevi imamo prosuo vodu, postepeno stegnuti pritisak prilagođavam kvaku, dok manometar očitavanja za treba čitanje (ili malo više od očitavanja), može biti zatvorena.
-Ako manometar čitanje je još uvek ne potrebe za čitanje, slobodnog vremena može biti prvi pritisak prilagođavam dugme da se opusti, onda otvori prekidač za struju, ponavljam korake 2, 3, Ako manometar čitanje je iznad treba čitanje, jednostavno prestani da postepeno opusti pritisak olakšanje ventila, pritisak da pokušamo da smanjimo kontejner treba vrijednosti.
-U ovom trenutku, prestani gledati rekao pritisak vrijednost ikada niže, ako pritisak kap, ne mjeri kanali i kontejnera može biti dokazano da kompresije rad je dobar, Umjesto toga, mjere na cijevi ili kontejner je dokazao za curi jer pritisak pada.
-Nakon završetka pritisak test, isključi struju vrpcu da, opusti pritisak prilagođavam kvaku, onda se opusti pritisak olakšanje ventila, otpust učesnika kontejner pritisak, ukloniti visokim pritiskom cev sa učesnika cev ili kontejner, koristi čistu vodu da čizmu 2-3 minute, da očistiš pumpu i naftovod unutrašnje.
-S pamukom ili mekano krpu za čišćenje motor i komponente, da se spriječi koroziju.
Bitno je potrebna pažnja :
-Ova mašina usvaja otvori motor kada si u normalu koristiti, motor oklop površinska temperatura može da dopre do 60 i 70 stepeni Celzijusa, takodje pripada normalno, što može biti seksi.
-Domaćin i tenk da napusti bar 1-1.5 m, ne puštaj vodu prosula na motor, u slučaju curenja ili paljenje motora
-Moć mašina, može kroz zaštita protiv curenja prekidač električne izlaz, u cilju zaštite mašinu i sigurnost.
-Radi tekućina, koristi mašina mora biti koroziju da metal i gumene, kristalizovati, stvrdnjava, kao što koriste vodu, u vodu kvalitet mora biti jasno, nema peska i drugih nečistoća.

Ključne karakteristike

Napon:
220V
Korištenja:
Voda
:
DSY-25
moć:
Električni
Pritisak:
Visok Tlak
Prijavu:
Stubišni
Teoriji:
Centrifugalna Pumpu
Standard ili Nonstandard:
Standard
Struktura:
test pumpe
Gorivo:
Električni
Model:
DSY-25
Napon:
220V
moć:
150w
trenutna:
2.0 Je
Radi Pritisak:
0
Kapacitet:
180L/h
Težine:
15kg

Možda će se i vama svidjeti