• Obnovljeno
Privremeno Lažni tetovažu Metalni Zlato Iver Vodootporne Početi Pentagram Naljepnice Vode Prijenos Flash Lepota Super Tijelo Art

Privremeno Lažni tetovažu Metalni Zlato Iver Vodootporne Početi Pentagram Naljepnice Vode Prijenos Flash Lepota Super Tijelo Art

Rating 
KM 0.39

Na skladištu
U trgovini


Proizvoda prikaži Proizvoda specifikacije Originalna slika↓ Proizvoda pokazuje na kožu ↓
Kako da se prijavim Privremene Tetovaže
Početi sa čistim, suhu kožu . Privremene tetovaže su napravljene sa tinta, što znači da su odbijeni od koža prirodno ulja. Pažljivo očisti područje želiš li da vam ukrasim sa sapunom i vodu, i pat sušenje sa papirni peškir.Ako si veoma znojavi, medicinski alkohol mogu pomoći smanjiti mast. Natoči malo na cotton loptu, i onda obrisati na području. Ne radim ovo svaki dan, iako-mogao bi se isušiti kožu.
Izaberi mi se tvoja tetovaža. Neki privremene tetovaže doći pojedinačno pakuje, što je lako. Međutim, ako privremene tetovaže ti želiš da ga nosiš došao na čaršavu sa nekoliko drugih, trebat će ti da se razdvojimo to. Reži sa oštre škare, biti oprezni da ne klip dizajn sebe, dok ste odvojeni od "bljesak stanja."
Da gulimo jasno podršku. U ovom trenutku, tvoja tetovaža je zaštićena tanak sloj plastična. Pažljivo uzeti ovo. Ti bi trebao biti u mogućnosti da vidi jasnije-boje, ogledalo-slika verziju tetovažu planiraš da se prijavim za kožu.Od sada, na rame sa tinta, to je bio zaštićen plastična, će biti nazvao licem strani.
Stavite sliku lice strani dole na svojoj koži. Potvrdite da želiš da se prijavim tetovažu na mjesto ti je samo čišćenje, a zatim stavite lice, rame uz kožu. Ne mrdaj se. Samo čvrsto držati u mestu dok si da pređemo na sledeći korak.
Pres vlažnu krpu ili sunđer preko tetovažu papir. Uzmi komad materijala ili sunđer to nije ni suhe niti je sasvim mokar, i gurni ga čvrsto protiv podršku mi se tvoja tetovaža. Drži ga na mesto, i nemoj da ti se omakne okolo, čak i ako to želi.
Pričekaj bar 60 sekundi. Da se najkompletniji imidž, ti treba malo strpljenja. Nemoj ni da pomisliš da uklanjanje krpu ili papir podršku iz ruku dok pun minut je prošao. Dok si sedeo, pokušaj da potez što je manje moguće.
Nježno da gulimo novine. Počni od ukidanja jedan ugao podršku da bi krišom pogledate onu tetovažu. Ako slika izgleda čudno, ili nije se držiš svoje kože, stavi krpu ili sunđer i čekati još 30 sekundi. Ako to ne izgleda dobro, onda i dalje polako oguliti novine.
Čekaj za tetovažu da se suše. I dalje budeš strpljiv za oko deset minuta. Mogao odoljeti potrebi da se muva vam privremene tetovaže. To je najbolje da sedim razumno još i ne fleks previše, da bi izbegli wrinkling ili mazao tetovažu, kao.

Stavi malo za vodene losion. Da se tvoja tetovaža prošle ni više, piti tvoja koža je tako nježno tapšu po malo mršava krema ili losion na vrhu. Izbjeći debele, ulje na osnovu moisturizers, kao naftni žele, što može test tetovažu. Ako želiš, možeš prašine bebi puder na vrh tetovažu, kao, da bi izgledalo mate (i tako realističnije.)
Napomena 1 Bilo carine su kupca je odgovornost,prodavca ne medvjed je tarifa.Ako imaš nekih sumnji o carine,molim vas tražiti savjet od lokalnih carinu. 2 Naša cena ne uključujući bilo poreza ili daljinski područja naplate.Pariz nas ostaviti tvoj e-mail adresu na red u slučaju bilo nejasno.
Q&A
Koliko dugo treba ostati?
To ovisi zavisi gdje se nalazi, kako često si tuš, i ako natrlja protiv odjeću. Pod najboljim okolnostima, privremene tetovaže mogu trajati oko tjedan dana.
Kako mogu da napraviš tetovažu trajati duže, čak i nakon veš?
Pokušaj da primene na vodu, tečnost povez preko toga. Ovo će štititi tetovažu od dolazi sa dok si se kupao. Izbjeći ribanje područje previše teško međutim.
Kako mogu skinuti privremene tetovaže?
Postoji nekoliko metode. Jedan je da opere s toplo u pjeni vode. Još je da se prijavim ulje za bebe da pamucna loptica ili papirni peškir, onda lagano trljaj tetovažu dok ne padne.
Mogu da privremene tetovaže štetu lice?
Ne, obično privremene tetovaže su sigurno mjesto bilo gdje na tijelu, pretpostavljam da ti ne neke alergije da materijala.
Moj privremene tetovaže osjećam ljepljivo. Kako mogu promijeniti ovo?
Jesi li suhu kožu? Ako ne, to bi moglo biti jer ta tvoja tetovaža misli tako. Sledeći put, biti siguran da suhu kožu pre nego što se prijavljuju se tvoja tetovaža.
Koje mjesto može koristiti?
Korisnik na : Koža,keramičke,metal,Staklo..itd.
GUŠI OPASNOST-MALE ULOGE.
Nije za djecu ispod 3 godine.

Ključne karakteristike

:
Privremene Tetovaže
:
živim od pesma
:
10.5*6cm
:
TX029

Možda će se i vama svidjeti