• Obnovljeno
D'Addario EPS170 ProSteels Bas Gitaru Veze, Svjetlo, 45-100, Dugo Skali

D'Addario EPS170 ProSteels Bas Gitaru Veze, Svjetlo, 45-100, Dugo Skali

Rating 
KM 61.48

Na skladištu
U trgovini

Opis Proizvoda
Pro Steels su D'Addario je najpametniji i većina magnetno bass veze. Specijalizovanu legure dostavlja harmonically bogat, sjajno high-end uz duboko, čvrsto padove to radi u paru da stvori žudio klavir-kao tona celika igrači trebaju. Od Proizvodjaca
EPS170, D'Addario je najbolje prodavanog Pro Steels bass set i standard mjerač za većinu električni basovi, pruža idealan kombinacija bistar, cveta ton i ugodno osećam. Najviše svestran i univerzalno privlacna set za one koji želja svjetlost i bogat harmonike od Pro Steels. Odgovara dugo skali basovi sa niz skali dužini od 36 1/4 cm.
Pro Steels su D'Addario je najpametniji i većina magnetno bass veze. Specijalizovanu čelika legure dostavlja harmonically bogat, sjajno high-end uz duboko, čvrsto padove to radi u paru da stvori žudio "Klavir ton" čelična igrači trebaju. Sjajno za oboje navedite ukazuješ ili agresivan po, Pro Steels ti dati dodatnu ivice i udarac moraš proći kroz miks.
D'Addario, najvećih proizvođača muzički instrument veze, je poznat kao Igrača Izbor sa reputaciju nenadmašiv kvalitet i konzistentnost. D'Addario je inovativna pakovanje smanjuje otpad i pruža zaštitu od koroziju. Sve D'Addario veze su proizveden u usa. koristeći vlasnička, digitalno pod kontrolom, država-art mašina za premca nastup, postavili nakon snimanja.

Ključne karakteristike

:
D'Addario
:
konce
:
EPS170
Instrumente Niz:
Rana .045, .065, .080, .100

Možda će se i vama svidjeti