• Obnovljeno
ESPEEDER Univerzalni 6 Metara Metalni Vrućine Štit Termalni 0.75 Rukav Izoliran Žicu Crijevo Pokriti Pokrov Slobodna Isporuka

ESPEEDER Univerzalni 6 Metara Metalni Vrućine Štit Termalni 0.75 Rukav Izoliran Žicu Crijevo Pokriti Pokrov Slobodna Isporuka

Rating 
KM 18.00
KM 23.32
-23 %

Na skladištu
U trgovini


ESPEEDER Univerzalni 6 Metara Metalni Vrućine Štit Termalni 0.75" Rukav Izoliran Žicu Crijevo Pokriti Pokrov Slobodna isporuka
Vrućina Pokrov je napravljena od visoka temperatura ocijenjena staklena vlakna tkanina sa aluminized vanjski suočava. Isto kao toplotom Koricama ali sa dodao pogodnosti kuka & petlja zatvaranje dizajn duž otvori ivice. Bez potrebe za uklanjanje jednog kraja povezan žicama, kablove i crijeva, jednostavno umotati Vrućine Pokrov u blizini, šta god treba zaštita i blizu ivice.
Zgodno kuka & petlja dizajnirao ivice
Withstands 500°F direktno kontinuirani/2000°F zrači vrućine
Ne treba da ukloni žice i crijeva
Lako trimed da dužina
Dostupan je u više dužine i prečnici da stane : žice, gorivom, kočnice, unos cijevi, cevi, kabeli, baterija kablove, A/C creva, i više.
Ocijenjena za Umjeren Vrućine :
Ne preporučila za upotrebu za ili protiv veznike, ispušne cijevi ili ekstremno seksi površine (topljenja poenta Lepljivi fastener je o 325 Fº) Može biti upotrebljeno u oko 90% od underhood područje kada instalirao.
Za najbolji rezultati pečat rukave u svakom kraju sa ljepilo folije traku, psihijatar je cev ili čelični kabl veze. Rukave su struju uvijek zaključavamo električni terminala da bi moglo doći u kontakt sa rukavima. Da osigura pravi stati, dozvolite extra sobu za savija (na primjer : 90º savij u 3/4" cijev neće stati u 3/4" isprave Rukav, U ovom slučaju da treba 1" iskaznicu ili više)
*Nema instalaciju Alat & Ne instrukcije je Uključena, Profesionalne Instalaciju je Preporučio*
SVI predmeti su Potpuno Nove osim ako je navedeno u suprotnom na posao. Ćemo prodati US (Uraditi To Sebi) Stvari sa nekoliko izuzetaka. Mi preuzeti odgovornost u te uči kako da to instaliram. Profesionalni instalaciju je snažno preporučio.

Ključne karakteristike

:
TS00458S2.0
:
ESPEEDER
:
Staklena Vlakna
:
Srebrni
Weihgt:
195g
Auto Napravim:
Univerzalni
Dužina:
6 Feet
Promjer:
2cm / u 0.75
Odgovara:
Izolovala Žicu Crijevo Pokriti
pošiljka:
Slobodna isporuka

Možda će se i vama svidjeti